Netwerken

Een vlotte doorstroming van informatie is van groot belang voor het functioneren van uw bedrijf dus een intern netwerk wordt zeker een must voor elke onderneming. Wanneer een verbinding naar het internet wordt gemaakt moet een waterdichte beveiliging worden voorzien.

Ongeacht het aantal computers, wij maken er een netwerk van zodat ze met elkaar kunnen communiceren.

Het delen van informatie levert in een computernetwerk vanaf 2 werkplaatsen aanzienlijke voordelen op. Het delen van bestanden, software en printers betekent dat u zeer efficiŽnt en kostenbesparend te werk kan gaan. Het delen van internettoegang is kostenbesparend en makkelijk te beveiligen.

Elke gebruiker heeft e-mail aangevuld met uitgebreide opties voor e-maildistributie. Dit houdt in dat voor elke gebruiker, afdeling of doel een eigen e-mailadres kan worden aangemaakt gekoppeld aan uw eigen domeinnaam (bv. naam@B-its.be).

Documenten afdrukken en faxen is niet meer nodig. Binnenkomende faxen kunnen indien gewenst worden verdeeld binnen het e-mailsysteem.

Wat nog tot de mogelijkheden behoort is het delen van informatiebronnen zoals database, boekhoudsystemen en agendaís.

Een gecentraliseerd beheer van uw data en de daarbij horende beveiliging en backup is een waardevolle en praktische eigenschap van uw netwerk.

Wij zorgen voor het goed functioneren van uw netwerk en u geniet van de vele voordelen die dit met zich meebrengt.